Bakt potet med reke- og crème fraichefyll -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Bakt potet med reke- og crème fraichefyll

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 200 ºC. Vask og prikk potetene med en gaffel. Gni potetene inn med litt olje og grovt salt og sett i et ildfast fat og stek i varm stekeovn på midterste rille i 1 1/2 - 2 timer, til de er myke helt igjennom. Grovhakk halvparten av rekene og bland sammen resten av ingrediensene (unntatt rognkjekskaviar/rogn) til fyllet. Skjær et kryss i de ferdig bakte potetene og klem dem sammen fra undersiden, slik at de åpner seg på toppen. Legg i reke- og crème fraichefyllet og dryss over resten av rekene. Pynt med rognkjekskaviar/rogn og server med salat. Vend salaten i litt god olivenolje, salt og ev litt god eddik. Tips: Reke- og crème fraichefyllet kan også servers på en skive godt brød og salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?