Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 220 grader. Vend potetene i olje. Legg potetene i en ildfast form og bak dem i 45-60 minutter (til de er møre tvers igjennom).
Skrap ut innholdet med en skje og legg potetmassen i en bolle. Legg de uthulede potetene tilbake i den ildfaste formen.
Finhakk løken og sopp. Skjær lever i små biter (eller bruk kjøttdeig). Stek løk, sopp og lever/kjøttdeig i smør og olje i en stekepanne under omrøring. Knus i ett fedd hvitløk. Ha i provancekrydder og smak til med salt og pepper.
Lag hvit saus: Smelt smør i en tykkbunnet kjele. Ha i melet og la det putre et minutt. Ha i litt og litt av melken - la det koke opp mellom hver gang. Smak til med salt og pepper.Vend inn revet ost.
Når det hvite sausen er ferdig, bland inn lever/kjøtt-blandingen og potetmassen. Vend godt rundt.
Fyll potetene med massen. Dryss over griljermel (brødkrum) og sett tilbake i ovnen under grillen til det er gylent på toppen. (Du kan ha litt smør på topp av potene før du setter dem i ovnen).
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.