Bakt rødløk med timiansmør - Bakt løk er flott som tilbehør til en stekt biff eller kotelett. Server med kryddersmør. Velg urt etter smak.
Foto: Alf Börjesson

Bakt rødløk med timiansmør

Bakt løk er flott som tilbehør til en stekt biff eller kotelett. Server med kryddersmør. Velg urt etter smak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Sett ovnen på 200 grader. Rens, skrell og skjær et kryss i hver løk i toppen, men ikke helt igjennom. Løken skal holde sammen. 2. Legg løkene i en ildfast form. Strø på salt. 3. Hakk timian og bland med smøret. Rør inn nymalt pepper. 4. Bak dem i ovnen ca. 20-25 minutter og server dem til grillede retter eller en lammestek.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.