Bakte poteter med skinkefyll - Her er en liten variasjon på bakt potet. Bland sammen majones, rømme og biter av røkt skinke...

Bakte poteter med skinkefyll

Her er en liten variasjon på bakt potet. Bland sammen majones, rømme og biter av røkt skinke...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 225 grader. Skrubb potetene godt og prikk dem med en gaffel. Legg dem på stekeovnsristen og bak dem til de er myke, 45-60 minutter. Rør sammen majones og rømme. Skjær skinken i små terninger, hakk eple og ingefær. Bland alt i majonesen og smak til med krydder. Sausen kan gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før bruk, men kan også brukes nylaget. Skjær et kryss i potetene og klem innmaten litt opp og server dem med det gode fyllet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?