Bakte reddiker - Slik blir reddikene supergode med to, tre ingredienser.
Foto: Erik Hannemann

Bakte reddiker

Slik blir reddikene supergode med to, tre ingredienser.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Skjær bort mesteparten av den grønne stilken, men la litt være igjen. Vask dem grundig så det ikke er noe jord eller sand mellom de grønne tuppene.

Snitt av tuppen (litt mindre enn hatten av et egg) med det grønne. Hakk det grovt og sett til side.

Del resten av reddikene i to. Legg dem på i en ildfast form med olje og dryss over litt salt.

Bak dem i 18 minutter.

Lag brunet smør: Ha smøret i en liten kjele på middels varme. Pass på som en smed! Det skal ikke svi seg, bare bli brunt.

Servér reddikene med brunet smør og dryss over de rå, hakkede bitene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?