Bakte rotgrønnsaker med feta og hvitløk -
Foto: Astrid Hals

Bakte rotgrønnsaker med feta og hvitløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovnen 225° C i 30 minutter. Vask og skrell grønnsakene. Del potetene i båter, gulrøttene og rotsellerien i staver. Skrell hvitløksfeddene. Smør en ildfast form og legg alle grønnsakene i. Hell oljen av fetaosten og mos osten grovt med en gaffel. Dryss fetaost, oregano, salt og pepper over grønnsakene. Hell over matfløten og stek retten på nederste rille i ovnen. Dryss over finhakket persille rett før servering. Server godt brød til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.