Hopp til hovedinnhold
Bakte rotgrønnsaker med feta og hvitløk

Bakte rotgrønnsaker med feta og hvitløk

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

8 stk

poteter

10 fedd

hvitløk

2 stk

gulrot

1 ss

smør

1 gl

fetaost

1 ts

salt

2 ts

oregano

Slik gjør du det:

I stekeovnen 225° C i 30 minutter. Vask og skrell grønnsakene. Del potetene i båter, gulrøttene og rotsellerien i staver. Skrell hvitløksfeddene. Smør en ildfast form og legg alle grønnsakene i. Hell oljen av fetaosten og mos osten grovt med en gaffel. Dryss fetaost, oregano, salt og pepper over grønnsakene. Hell over matfløten og stek retten på nederste rille i ovnen. Dryss over finhakket persille rett før servering. Server godt brød til.

Kanskje disse også frister?