BallerinaBrownie

BallerinaBrownie

Kjeks kan brukes til så mangt. Denne gangen ble Ballerinakjeksen en god bunn i browniesen.

Oppskrift av: Tove Holter

Ingredienser

200 g

Smeltet smør

200 g

Hvitt sukker

4 stk

egg

32 stk

Ballerinakjeks

Slik gjør du det:

Smelt smøret. Ta kjelen av platen og rør inn sjokoladen i det varme smøret. Hell dette så i bollen til kjøkkenmaskinen som allerede inneholder frøene fra vaniljestangen, brunt og hvitt sukker. Pisk godt. Ha deretter i ett og ett egg, for til slutt å ha i melet.
Jeg hadde først litt røre i bunnen av formen, så la jeg kjeksen oppi, for så å ha røre oppå den igjen. (Se bildet nederst.)
Browniesen ble stekt i 15 minutter på 175 grader. Rett etter at de ble tatt ut av ovnen, strødde jeg finhakket melkesjokolade over.
Disse ble lagd dagen før. Bør spises romtemperert.