Balsamicoglaserte grønnsaker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Balsamicoglaserte grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kan servers som en selvstedig grønn rett med grovt brød eller som tilbehør til grove smaksrike pølser. Smaker også godt til fete fisker som makrell, sild eller laks. Rens og skjær løk i båter og resten av grønnsakene i litt grove biter. Stek løk og grønnsaker gyllent i olivenolje i en sautepanne. Tilsett sukker og balsamicoeddik og kok til væsken har kokt inn. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Norsk ratatouille