Balsamicomarinerte jordbær med mascarponekrem - Mariner jordbærene i balsamico. Det blir balsam for sjelen.
Foto: Panopticon

Balsamicomarinerte jordbær med mascarponekrem

Mariner jordbærene i balsamico. Det blir balsam for sjelen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens bærene og legg dem i en bolle. Vend inn sukker og balsamicoeddik og mariner i ca 2 timer. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og rør inn i mascarpone og smak til med sukker (eventuelt litt sitron eller lime). Legg en stor klatt mascarpone på hver tallerken og legg over marinert jordbær. Dryss over litt hakket mynte eller basilikum. Tips: Legg vaniljestangen i et glass med sukker, vaniljestangen vil gi en god smak til sukkeret. Har du jordbær og marinade til overs, mos det og frys ned i ca 2 1/2 time så har du en frisk frappè (en mellomting mellom smoothie og sorbet).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.