Balsamicosirup - Denne sausen kan brukes til salater, kylling, fisk, og brød.
Foto: Erik Hannemann

Balsamicosirup

Denne sausen kan brukes til salater, kylling, fisk, og brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Kok inn balsamicoeddiken til 2 desiliter. Du kan eventuelt ha i fire, fem spiseskjeer hvitt eller brunt sukker. La sausen avkjøle seg.

Når den er avkjølt blir den tyktflytende.

Andre ting som passer bra å koke sammen med eddiken for å gi smak er portvin, sherry, madeira, sitronskall, hvitløk, honning, rosmarin og mynte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Universalsausen
fav Tid: 15 min
Saus til ribbe
fav Tid: 15 min
Soppsaus