Balsamicostekt kylling med potetsalat - Balsamicostekt kylling med potetsalat laget på matyoghurt er et smakfullt alternativ i den lyse årstiden.
Foto: Kim Holthe

Balsamicostekt kylling med potetsalat

Balsamicostekt kylling med potetsalat laget på matyoghurt er et smakfullt alternativ i den lyse årstiden.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kyllingfiletene på langs, Rør sammen hvitløk, sennep og balsamico og tilsett kyllingfiletene. Vend dem så de blir dekket av marinade, og la dem ligge i marinaden i minst 20 minutter. Varm oljen i en stekepanne og stek kyllingbitene til de er gylne og gjennomstekt, ca. 3-4 minutter på hver side. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og server kyllingstrimlene med potetsalat og sitronbåter. Potetsalat: Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 20 minutter. Avkjøl. Bland yoghurten med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?