Banankake med mørk sjokolade -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Banankake med mørk sjokolade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt og avkjøl smør. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland sammen det tørre, banan i skiver og hakket sjokolade. Vend det inn i eggedosisen vekselvis med smeltet smør og yoghurt. Fyll røren i godt smurt og melet form (bunnen dekket med bakepapir), 2 små former eller en 2 liters form. Stek på nederste rille i varm stekeovn 175 ºC, ca 1 time for 2 liters form, litt kortere tid for små former. La kaken avkjøles litt før den tas ut av formen. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?