Banansorbet -
Foto: Aina C. Hole

Banansorbet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell bananene, del dem i biter. Del pasjonsfrukten i to og ta ut innmaten. Kjør bananer, pasjonsfrukt, vann, sukker og melk i foodprocessor til en jevn masse. Sil fruktmosen over i en skål og sett den i fryseren. Rør av og til. Banansorbeten skal få en softis-lignende konsistens. Tips: Pasjonsfrukt kan erstattes med saften og revet skall av en sitron. Banansorbeten kan selvfølgelig fryses i en ismaskin om du har det. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Stjerneanis-is
fav Tid: 1440 min
Melonsorbet