Slik gjør du det:
Bunnen: Ha eggehvitene i en mikserbolle, pisk godt og lenge. Sukkeret tilsettes litt og litt, pisk til du får en seig marengsmasse.
Dekk et stekebrett med bakepapir og bre marengsmassen utover brettet.
Stek det hele på 140 ˚C i 2 timer.
Avkjøl bunnen mens du lager karamellsaus, oppskriften finner du i blogginnlegget over. Ferdigkjøpt karamellsaus kan også brukes.
Ringle over avkjølt flytende karamell.
Legg så bananer i skiver oppå karamellen.
Bre hjemmelaget vaniljekrem over bananene, oppskriften finner du i link i blogginnlegget over. Du kan bruke kjøpt vaniljekrem, men hjemmelaget med ekte vanilje er det ekstra godt.
Fordel pisket kremfløte over vaniljekremen.
Dryss salte peanøtter over det hele. Du kan også eventuelt drysse over litt revet sjokolade.
Sett det hele kaldt i en time eller to. For enda litt «extra pleasure» kan du ringle over avkjølt flytende karamellsaus like før servering …
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.