Barmens gode brød -

Barmens gode brød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne oppskriften er laget av Lars Barmen, norsk stjerne-kokk, også kjent fra tv-programmet Barmeny. Varm vannet fingervarmt og bland i olivenolje, tørrgjær, salt, sukker og 300 g av melet. Rør alt sakte sammen i 10 minutter. Tilsett resten av melet og arbeid deigen glatt. La deigen heve til dobbel størrelse 2-3 ganger. Slå den ned mellom hver heving. Bak så deigen ut til 1-2 brød. Legg på stekeplate og dekk med klede. Etterhev. Stek brødet ved 175 °C i ca. 40 minutter, eller til det høres en hul lyd når man banker på underskorpen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hasselnøttbrød