Basilikumkanelsorbet -

Basilikumkanelsorbet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Lag sorbeten i god tid, gjerne kvelden før. Kok opp vann, sukker og kanelstenger. Press i appelsinjuicen. La laken trekke et par minutter. Avkjøl. Kjør laken med basilikum i kjøkkenmaskin til grønn masse. 2. Frys den grønne massen i ismaskin, eller bruk en foodprocessor: Kjør massen og sett bollen i fryseren til den begynner å stivne. Miks igjen. Gjenta prosessen flere ganger, til isen blir lett og tykk som fin snø. Oppskriften er hentet fra boken "Smak" av Trond Moi

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Snop