Basisoppskrift gluten- og melkefri vafler - Vafler kan brukes til så mangt, med litt variasjon kan vafler bli perfekt frokost, turmat og kaffekos. Her er min basisoppskrift som jeg varierer i det uendelige!
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Basisoppskrift gluten- og melkefri vafler

Vafler kan brukes til så mangt, med litt variasjon kan vafler bli perfekt frokost, turmat og kaffekos. Her er min basisoppskrift som jeg varierer i det uendelige!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg og sukker.

Ha over alt det tørre og rør inn med soya/mandelmelken. Ha i smeltet margarin til slutt.

La røren stå og svelle i 10 minutter før steking.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold