Bayonneskinke med appelsin -
Foto: Kim Holthe

Bayonneskinke med appelsin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær skinka i skiver og server den sammen med coleslaw og appelsinsaus. Coleslaw: Riv gulrøttene grovt på råkostjern og bland sammen med tynne skiver av epler og halve av appelsinene. Bland olje, litt presset appelsin, presset hvitløk og finhakket persille til dressingen og hell over. Appelsinsaus: Bland buljongen i en kasserolle og tilsett revet skall og saft fra en halv appelsin. Kok opp. Rør maisennamelet ut i litt kaldt vann og hell i kasserollen under omrøring. Kok opp på nytt. Ha i soyasaus og smak til med pepper og eventuelt  litt salt. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Chow-chow