Bayonneskinke med eple- og sellerikompott -

Bayonneskinke med eple- og sellerikompott

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og legg i bayonneskinke. Les på emballasjen om bayonneskinken anbefales å trekke med emballasjen på. Kok opp og la trekke i ca 40 min. La bayonneskinken hvile ca 15 min før den skjæres opp. Del epler i båter, stilkselleri i biter og rens småløken eller del løk i båter. Surr løken blank i litt smør i stekepannen. Tilsett epler og stilkselleri. Ha i tomatpuré, eplesider og timian og la grønnsakene trekke i 5-6 min. Smak til med salt og pepper. Server med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.