Bayonneskinke med kald saus -

Bayonneskinke med kald saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg bayonneskinken i kaldt vann, kok opp, skum av og skru ned varmen. La skinken trekke under lokk til den er gjennomkokt, ca. 45 minutter. Skal skinken serveres kald, avkjøles den i kokevannet. Rør sammen ingrediensene til sausen, smak den til med salt og hvit pepper og dryss litt rosépepper på toppen. Server skinken varm eller kald med sausen, gulrøtter og minimais eller andre grønnsaker og poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Skinkestek
fav Tid: 10 min
Skinkesalat