BBQ-marinade med ketsjup - Noen penselsstrøk av denne marinaden får maten til å gløde.
Foto: Øystein Westlie

BBQ-marinade med ketsjup

Noen penselsstrøk av denne marinaden får maten til å gløde.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt sukkeret i en tykkbunnet kasserolle på forholdsvis svak varme slik at det ikke brennes. Hakk opp hvitløken og ingefæren og ha i. 

Ta kasserollen av varmen og ha i resten av ingrediensene. Rør rundt og avkjøl. 

Oppbevart i en lufttett boks i kjøleskapet, holder marinaden seg i flere uker. 

Pensle marinaden på kjøttet på slutten av grillingen. I og med at det er såpass mye sukker i marinaden, vil den fort brennes på grillen, så det er best å bruke den når varmen på grillen ikke er for høy. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?