BBQ-saus -
Foto: Studio Dreyer-Hensley/Opplysningskontoret for kjøtt

BBQ-saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

. Stek løken og hvitløken i oljen (eller baconfettet) til de er myke, men ikke brune, i en gryte. 2. Ha i resten av ingrediensene, og kok opp. 3. Reduser varmen, og la sausen småkoke i ca. 20 minutter. Tips: Denne sausen må oppbevares i kjøleskapet, men kan også fryses. Kilde: Craig Whitson

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Coleslaw
fav Tid: 240 min
Barbecued spareribs