Bearnés - Hopp over posen, og prøv deg på hjemmelaget bearnés til biffen. Du vil merke forskjellen.
Foto: Ragge Strand/matprat.no

Bearnés

Hopp over posen, og prøv deg på hjemmelaget bearnés til biffen. Du vil merke forskjellen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok en reduksjon med eddik, sjalottløk, laurbær, persillestilker og pepper. Siles og has i en bolle. Tilsett eggeplommene og sett over vannbad. Pisk inn litt og litt smør uten at sausen sprekker. Pass på at temperaturen ikke kommer over 60 grader. Smakes til med estragon og salt. Juster syre med reduksjonen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Bearnaisesaus