Bearnaise -

Bearnaise

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret, holde det lunkent. Finhakk sjalottløk og kok i hvitvin til det er nesten tørt. Ta kasserollen vekk fra platen. Tilsett eggeplommer og varmt vann (ikke kokende) og pisk lett og luftig under svak oppvarming. Spe forsiktig med smøret, i en tynn stråle under omrøring. Pass på at temperaturen på smøret er omtrent den samme som på eggeplommene. Smak til med finhakket estragon og sitron. Tips: Krydderbearnaise: Smak ev til med (per porsjon): 1 ts finhakket gressløk, 1 ts basilikum og 1 ts hakket soltørket tomat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Biff med bearnaise