Bechamelsaus (hvit saus) - Denne tradisjonelle, hvite sausen som er god til både fiskeboller og lasagne, og til pasta generelt.
Foto: Lindberg Press

Bechamelsaus (hvit saus)

Denne tradisjonelle, hvite sausen som er god til både fiskeboller og lasagne, og til pasta generelt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt margarin på middels varme i en kjele, legg til mel under kraftig omrøring, til det ikke lenger er flytende fett igjen.

Nå legger du til ca. halvparten av melken og sørg for å røre konstant i sausen. Tilsett ost og muskat etter smak.

Hell på resten av melken når sausen tykner, men pass på at det nesten koker gjennom hele prosessen. Hvis du ønsker en sterkere smak av muskat, kan du ha den i før melet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?