Beef Pebre - Ytrefilet som smakssettes med urter og marinade før det legges på grillen. Populær mat i Sør-Amerika og spesielt Chile.
Foto: Astrid Hals

Beef Pebre

Ytrefilet som smakssettes med urter og marinade før det legges på grillen. Populær mat i Sør-Amerika og spesielt Chile.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kjøttet i fire like store biffer. Legg kjøttet i en form eller plastpose. Finhakk urtene og hvitløken, press over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i ca. 1 time i romtemperatur eller 3 timer i kjøleskap. Ta kjøttet ut av marinaden og tørk det lett med kjøkkenpapir. Dryss over salt og pepper og stek eller grill kjøttet 3-4 minutter på hver side. Server med pebre (chilensk hot salsa) og ris. Pebre: Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle. Pisk det sammen med en visp. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Asiatisk biff
fav Tid: 60 min
Biff med scampi