Beef Pebre

Beef Pebre

Ytrefilet som smakssettes med urter og marinade før det legges på grillen. Populær mat i Sør-Amerika og spesielt Chile.

Christopher Sjuve
180 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Del kjøttet i fire like store biffer. Legg kjøttet i en form eller plastpose. Finhakk urtene og hvitløken, press over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i ca. 1 time i romtemperatur eller 3 timer i kjøleskap. Ta kjøttet ut av marinaden og tørk det lett med kjøkkenpapir. Dryss over salt og pepper og stek eller grill kjøttet 3-4 minutter på hver side. Server med pebre (chilensk hot salsa) og ris. Pebre: Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle. Pisk det sammen med en visp. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.

Kanskje disse også frister?