Belgiske Liège Vafler - Disse smaker fantastisk med en klatt iskrem til!
Foto: Manuela Kjeilen

Belgiske Liège Vafler

Disse smaker fantastisk med en klatt iskrem til!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell varm melk i en bolle.

Tilsett 2 ts brunt sukker og tørrgjær.

La dette hvile i cirka 10-15 minutter.

Tilsett mel, salt, resten av det brune sukkeret, vaniljen og eggene.

Elt alt sammen i en kjøkkenmaskin, og bland sammen til en deig.

Sett opp farten på maskinen og elt deigen godt, i 10 minutter.

Vei opp smør og kutt i terninger og tilsett når deigen har eltet ferdig.

Etter at smøret er blandet inn i deigen, fortsett eltingen i 5-10 minutter.

Tilsett perlesukker og elt i ett minutt til, eller bruk hendene for å blande alt godt sammen.

Sett deigen et lunt sted til heving i en time.

Del deigen opp slik at hver deigklump veier rundt 80 gram.

Stek i vaffeljern i 2-4 minutter.

Server gjerne med iskrem. 

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.