Slik gjør du det:
Del eggene i hvitter og plommer og legg i hver sin bolle.
Ha mel i en stor bolle. Lag en fordypning i midten. Ha i gjær, litt av vannet, melk, sukker og vanilje. Begyn å blande sammen. Ha i resten av vannet og bland til en rennende røre.
Sett den til side og la den få gjære i 20-30 minutter.
Smelt smøret og la det bli fingervarmt. Rør inn smøret.
Pisk eggehvittne stive. Vend dem godt inn i røren. (Eggeplommene brukes ikke).
(Er røren for rennende? Rør inn litt mer mel. Er den for tykk? Ha i litt melk eller vann).
Bruk et belgisk vaffeljern. Varm det opp, ha i røre (jevnt fordelt) og lukk jernet. Stek til de er gylne og sprø.
Servér med rømme og syltetøy, sjokolade, melisdryss og bær eller hva annet du kan komme på.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.