Benløse fugler med fruktfyll -

Benløse fugler med fruktfyll

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør kjøttdeigen seig med saltet, rør inn potetmel, pepper og rosmarin og spe med melken. Klapp farsen ut på vætet spekefjel og del den i fire store rektangler. Skrell eplet og skjær det i terninger, strimle sviskene. Fordel epler og svisker på rektanglene og rull farsen sammen om fyllet. Klem skjøten godt til og brun ruladene i varm olje. Hakk sjalottløkene, brun dem sammen med kjøttet, hell på terningbuljong og la ruladene surre under lokk til de er gjennomstekte, ca. 20 minutter. Jevn sjyen med maisenna. Mest praktisk er det å bruke mørk maisennajevner, som kan drysses rett i den kokende sjyen uten at det blir klumper. La sausen koke i 2 minutter og smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Fylt kålhode
fav Tid: 90 min
Landpâté