Bergens delight med belgisk sjokolade  - Kjapp og enkel sjokoladesnacks som er toppet med kokos. Garantert en dessertvinner!
Foto: Manuela Kjeilen

Bergens delight med belgisk sjokolade

Kjapp og enkel sjokoladesnacks som er toppet med kokos. Garantert en dessertvinner!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

50 g usaltet smør

200 g brunt sukker

225 g hvitt sukker

125 ml honning

200 ml fløte

1 ts salt

100 g belgisk bitter sjokolade

100 g belgisk melkesjokolade

100 g hasselnøtter eller macadamianøtter

100 g honey puffs

60 g kokos

Annonse

Slik gjør du det:

Ha smør, begge typer sukker, honning, fløte og salt i en kjele. Sett kjelen på platen og varm blandingen til den begynner å boble. La det boble 3 minutter mens du rører hele tiden.

Ta kjelen fra platen og rør inn begge typer sjokolade. Sett kjelen tilbake på platen på lav varme i cirka 2 minutter, eller til du ser at sjokoladen er helt smeltet.

Tilsett nøtter og honey puffs.

Hell det hele i en 20 cm lang langpanne som du har kledd med bakepapir, og strø litt kokos på toppen.

Sett langpannen kaldt i noen timer. Skjær i biter og nyt!

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.