Bergensk fiskesuppe -

Bergensk fiskesuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Suppen skal helst kokes på hode og ben av pale. Fisken kokes i kraften og serveres før eller etter suppen eller den kan serveres i suppen. Grovriv gulroten, hakk løken og fres det i smør i et par minutter. Dryss på mel, rør godt om og spe med kraften. La suppen småkoke i 10-15 minutter. Visp rømme og sukker i suppen og smak om den trenger mer salt og pepper. Skjær gulrøttene i løvtynne skiver, finsnitt det grønne av purren. Gi gulrøtter og purre et oppkok i suppen og server den med syltet gresskar eller aller helst syltet portulakk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
God fiskesuppe