Berlinerkranser - En av våre mest kjære småkaker til jul. Berlinerkranser drysses over med med masse perlesukker.
Foto: Astrid Hals

Berlinerkranser

En av våre mest kjære småkaker til jul. Berlinerkranser drysses over med med masse perlesukker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovnen: 180 °C, ca. 10 minutter Gni ut de kokte eggeplommene og bland dem med de rå. Tilsett sukker og visp godt. Bland vekselvis i romtemperert smør og mel. Avkjøl deigen. Trill den ut til tynne pølser ca 10 cm lange. Form dem til kranser med endene i kryss. Legg kransene på bakepapir eller direkte på smurt stekeplate. Pensle med eggehvite, dryss på perlesukker og stek kakene lys gule. Avkjøl på rist og oppbevar kakene i tett boks. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Serinakaker
fav Tid: 1440 min
Bordstabelbakkels