Slik gjør du det:
Legg byggrynene i bløt natten over. Ha vann og knoke i en kasserolle og kok opp. Tilsett frisk timian og persillestilker/grønt fra selleri (bundet sammen med litt bomullstråd). La knoken trekke til den er mør, i underkant av 1 time. Ha i byggryn når det gjenstår 15-20 min av trekketiden. Ta opp knoken og tilsett finsnittet grønnsaker i kraften med byggrynene. Kok opp og la suppen trekke til grønnsaker og poteter er møre. Smak til med salt og pepper. Ta opp timian og persillestilker og dryss over rikelig med finhakket persille før servering. Server med flatbrød. Tips: Grov smakfull kjøttpølse kan få trekke med suppen i de siste 10-12 min.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.