Beurre blanc (ifølge Larousse Gastronomique) - Dette er den klassiske oppskriften på beurre blanc.
Foto: Cresctock Photo

Beurre blanc (ifølge Larousse Gastronomique)

Dette er den klassiske oppskriften på beurre blanc.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk sjalottløken. Ha den i en kjele med vinen og fiskekraften. Kok til du har igjen 1/3 av det du begynte med. Ta av varmen. Hold igjen litt av smøret, men ta mesteparten i kjelen og pisk det inn (det smelter sakte, men sikkert). Når det er helt jevnt, har du i resten av smøret og pisker det til det blir jevnt. Smak til med salt og pepper. Denne sausen er spesielt god til fisk og annen sjømat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Béarnaise-saus
fav Tid: 30 min
Béarnaisesaus