Bidos -

Bidos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger og rull dem i en blanding av mel, salt og pepper. Brun kjøttet. Hell på så mye kokende vann at kjøttet dekkes. Kok opp, skum av og la kjøttet trekke under lokk i 30-40 minutter. Skrell og skjær potetene i fire, gulrøttene i skiver, løken i båter. Legg det i gryten og la retten surre videre til alt er mørt. Smak til med salt. Den ferdige retten skal være som en suppelapskaus. Tips: Margben av rensdyr kan koke med de siste 20 minuttene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Bidos
fav Tid: 45 min
Elggryte
fav Tid: 180 min
Bidos med margbein