Biff med hjemmelaget pommes frites og bearnaisesaus -

Biff med hjemmelaget pommes frites og bearnaisesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Saus: Finhakket sjalottløk og estragon legges i en kjele. Hell i eddik og vin. La dette koke opp og la det trekke i 2-3 minutter. Trekk kjelen til side og ha i eggeplommene. Pisk dette sammen. Når plommene har begynt å tykne sper du med klumper av smør og visp disse inn, stadig på så svak varme slik at vi ikke nærmer oss kokepunktet. Blir det for varmt skiller den seg. Når sausen har tyknet, smak til med salt og pepper. Krydre entrecotene med salt og nykvernet pepper. Stek dem i panne sammen med hvitløk og smør på middels sterk varme i ca 2-3 min på hver side. Så er den klar. Potetene skrubbes godt og kuttes i fritstaver. Skyll dem i vann, tørk dem godt i masse papir så de blir helt tørre. Ha dem i varm soyaolje i ca 2 min til de blir gyldne og sprø. Ha dem på papir for å dryppe godt av fett. Krydre med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Biff med bearnaise