Slik gjør du det:
Enklere og bedre kan det ikke bli. Hjemmelaget pommes frites smaker mye bedre enn dem som kommer fra frysedisken. Gni kjøttet inn med salt og pepper. La det ligge i romtemperatur i 30 minutter før det stekes eller grilles. Varm maisoljen i en gryte som egner seg for fritering. Når oljen bobler rundt en trepinne, er det klart for fritering. Friter potetbåtene i omganger til de er gylne og møre. La dem renne av på kjøkkenpapir og strø havsalt over. Varm olivenoljen i en stekepanne. Stek eller grill kjøttet etter smak, 2 minutter på hver side hvis du vil ha det medium stekt. Server biffen med pommes frites og rikelig med pesto.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.