Biff på vinkokte poteter
Christopher Sjuve
90 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
biff12 stk
poteter5 dl
hvitvin100 g
mandler2 stk
løk6 fedd
hvitløk2 ss
timian, frisk4 ss
olivenolje1 ts
salt1 ts
pepperSlik gjør du det:
Pensle en ildfast form med olje. Skrell potetene og skjær dem i ca. 1/2 cm tykke skiver. Legg potetskivene i den ildfaste formen. Hell vinen over potetene. Krydre med salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen på 200 ° C i ca. 45 minutter. Krydre biffene med salt og pepper. Brun biffene på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side. Kjør mandler, løk, hvitløk, timian og persille i en foodprocessor og fordel blandingen på biffene. Ta ut potetformen og legg biffene på potetene. Legg lokk over og la biffene steke sammen med potetene ca. 10 minutter.