Biff på vinkokte poteter -
Foto: Astrid Hals

Biff på vinkokte poteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle en ildfast form med olje. Skrell potetene og skjær dem i ca. 1/2 cm tykke skiver. Legg potetskivene i den ildfaste formen. Hell vinen over potetene. Krydre med salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen på 200 ° C i ca. 45 minutter. Krydre biffene med salt og pepper. Brun biffene på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side. Kjør mandler, løk, hvitløk, timian og persille i en foodprocessor og fordel blandingen på biffene. Ta ut potetformen og legg biffene på potetene. Legg lokk over og la biffene steke sammen med potetene ca. 10 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Biff med brie