Biff Rydberg - Verdens beste pytt-i-panne. Server med speilegg, pepperrotkrem og syltede rødbeter.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Biff Rydberg

Verdens beste pytt-i-panne. Server med speilegg, pepperrotkrem og syltede rødbeter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp potet i lettsaltet vann, gjerne med noen dillstilker i. La trekke til nesten gjennomkokt. Eventuelt bruk poteter fra gårsdagens middag.

Del potetene i grove biter. Hell olje i panna og stek potetene i tre minutter.

Legg i gulrot, rødløk og purreløk og stek videre til grønnsakene er passe stekt. Ta ut.

Legg i en klatt smør og brun kjøttet over høy varme.

Tilsett honning og worchestershiresaus eller soyasaus, samt grønnsakene. 

Rør i finhakket bladpersille og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bresert okse
fav Tid: 180 min
Brennsnute
fav Tid: 240 min
Kalvekraft