Biff Stroganoff på vilt -

Biff Stroganoff på vilt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger og brun det. Ta det opp. Rens og skjær gulrøtter i skiver, del store sopper. Brun gulrøtter og sopp, legg kjøttet tilbake, dryss på salt, pepper og einebær. Rør sennepen ut i kraft og tilsett det sammen med crème fraîche. Gi retten et oppkok og la den trekke på svak varme i 4-5 minutter. Smak om det trengs mer salt og pepper. Server retten fra gryten med potetmos og rørte tyttebær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.