Bifflapskaus -

Bifflapskaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøtt, løk, poteter og gulrøtter i terninger. Brun kjøtt og løk i smør, tilsett poteter og gulrøtter og la det frese med i et par minutter. Hell på kjøttkraft, kok opp og smak til med salt og pepper. La retten småsurre til alt er mørt, 20-30 minutter. Dryss persille over før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Husets kjøttgryte