Biffsauté -

Biffsauté

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i store terninger og brun det raskt i en varm stekepanne. Skjær grønnsakene i skiver eller biter og fres disse i middels varm panne. Tilsett kraft og rødvin og bland inn kjøttet. Lag en jevning av maisennamel utrørt i litt kaldt vann som helles over retten. Kok opp og smak til med krydder før servering. Kok poteter og server til retten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Husets kjøttgryte