Slik gjør du det:
Rist nøttene på 180 grader i ca. 10 min.
Bland mel, sukker, smør og sitronskall i en kjøkkenmaskin. Bland deretter inn nøttene (hele) og eggene så du får en deig. Det er ikke nødvendig å kna masse, bare så du får det sammen.
Rull deigen til pølser som er litt kortere en stekebrettet ditt, og la hvile i kjøleskapet en halvtime.
Legg pølsene med god avstand fra hverandre på et bakebrett og stek på 180 grader i 20-30 min.
Ta dem ut av ovnen og skjær ½ cm skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Legg skivene hver for seg tilbake på stekebrettet, og stek videre i 10 minutter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.