Biscotti - Biscotti hører til julens nye favorittkaker! Bak dem du også! De smaker nydelig og holder seg gode lenge om du oppbevarer dem i en tett kakeboks.
Foto: Foto: Svein Brimi

Biscotti

Biscotti hører til julens nye favorittkaker! Bak dem du også! De smaker nydelig og holder seg gode lenge om du oppbevarer dem i en tett kakeboks.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek mandlene og hasselnøttene i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter. Avkjøl.

Bland smør, sukker, mel, bakepulver og revet appelsinskall i en kjøkkenmaskin. Bland inn eggene og de avkjølte, hele nøttene. Siden nøttene er ristet i ovn blir de sprø og trenger ikke å deles/hakkes før de tilsettes i deigen.

Rull deigen til pølser, ca. 2 cm i diameter. Legg deigpølsene i kjøleskapet i ca. 30 minutter.

Kakepølsene settes med litt avstand på et bakepapirkledd stekebrett og pensles med eggehvite. Stek kakene midt i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Ta kakene ut av ovnen og skjær i ca. 1/2 cm tykke skiver på skrå med en brødkniv mens de fortsatt er varme. Legg skivene tilbake på stekebrettet og stek dem videre i 10 minutter. Avkjøl.

Smelt eventuelt litt kokesjokolade og pynt noen av kakene med sjokoladestriper.

Oppbevar biscotti i en tett boks i romtemperatur.

Oppskriften gir ca. 70 stk deilige biscotti.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Biscotti