Blåbær i kamferdropsgelé med krokankrem og bringebærpuré -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Blåbær i kamferdropsgelé med krokankrem og bringebærpuré

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Blåbær i kamferdropsgelé: Kok opp vann, sukker og kamferdrops. Ha i gelantin. La laken bli litt kald og slå over blåbær og smak til med sitron. Krokankrem: Smelt sukker til karamell. Ha i hasselnøtter. Avkjøl. Kjør dette i foodprosessor. Bland melk, snøfrisk, litt sukker og vaniljestang. Ha i krokan. Pisk fløte stivt og vend dette i snøfrisk/krokan. Bringebærpuré: Kjør alt dette i foodprosessor. Siles.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.