Blåbærchutney -

Blåbærchutney

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Sauter (stek raskt) den finhakkede sjalottløken i panne med litt olje. 2. Tilsett blåbærene, så sukker og krydder. Rist på pannen, og tilsett eddiken. Kok noen minutter til blandingen tykner. Server med varm grillet geitost på en seng av salat, gjerne rucula. Dersom du har chutney til overs, ha på sterilisert glass til senere bruk, eller gi bort som gave. Ha litt olje på toppen for bedre konservering. Oppskriften er hentet fra www.bbc.co.uk/food/

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?