Blåbærkake i randform - Kaken ser utrolig lekker ut når den er laget i en randform. Oppskriften gir ca. åtte biter.
Foto: Svein Brimi

Blåbærkake i randform

Kaken ser utrolig lekker ut når den er laget i en randform. Oppskriften gir ca. åtte biter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 ss smør

0,5 dl sukker

200 g blåbær

100 g smør

1 dl sukker

2 stk egg

1,5 dl hvetemel

1 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker

Annonse

Slik gjør du det:

Smør en ka­ke­form og dryss over suk­ker. Legg i bæ­re­ne.

Rør suk­ker og smør lyst og luf­tig. Rør inn ett egg om gan­gen. Bland inn mel, ba­ke­pul­ver og va­nil­je­suk­ker. Hell rø­ren i for­men over blå­bæ­re­ne. Stek midt i ov­nen ved 175° i ca. 40 min. Skal være litt bløt i mid­ten.

Legg en tal­ler­ken over for­men og vend ka­ken over på en tal­ler­ken. 

Ser­ver lun­ken med is eller krem til.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.