Blåbærkake uten egg -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Blåbærkake uten egg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Bland sammen sukker, hvetemel og natron og rør inn i deigen. Fordel røren i to smurte brødformer (med en strimmel bakepapir i bunnen) eller i en springform 22/24 cm. Hell over blåbærene (de kan godt være fryste). Stek i varm stekeovn 175 ºC i 30- 40 min, på nederste rille. Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen. Kaken holder seg saftig og myk uten frysing, men egner seg også godt til frysing. Skjæres opp i biter og serveres naturell eller med litt vaniljekesam eller pisket krem ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.